Sälj kakor till laget

Sälj kakor till laget

Tjäna pengar till klubben/föreningen

Många klubbar och föreningar kan behöva lite extra tillskott i kassan. Därför väljer många att sälja en produkt eller tjänst, men hur väljer man vad man ska sälja? Är det något man ska tänka på innan man väljer produkt?

Att tänka på innan försäljningen:
Första steget är att räkna ut hur mycket ni behöver tjäna på försäljningen, detta kan man enkelt göra på de flesta sidor som erbjuder produkter till föreningslivet. Gå igenom tillsammans i gruppen hur många produkter var och en kan sälja, försäljningen kommer gå mycket lättare om ni har ett tydligt mål redan från början, både individuellt samt som grupp.

Vilken produkt ska man sälja?

Det viktiga är att hitta en produkt som alla människor kan tänka sig att köpa.

En produkt som de flesta klubbar/föreningar har sålt vid något tillfälle är kakor. Problemet med detta är att man oftast inte får så stor förtjänst per låda, vanligast är att man får behålla 30-40% av beloppet. Ett annat problem som många missar är att dessa lådor med kakor tar större plats än man tror, att först få en pall med kakor levererat och sedan distribuera dessa till gruppen som därefter ska dela ut dem till sina kunder, innebär en hel del extrajobb och onödig stress.

Vad kan Rekoval erbjuda?

Vi anser att det inte är mer än rätt att klubben ska få behålla hälften av pengarna från försäljningen. Förutom att vi ger en förtjänst på 50% så ger vi även ut ett flertal bonusar, både vad gäller er egen försäljning men också om ni rekryterar en ny grupp att sälja våra produkter.

Vilka produkter kommer vi att sälja?

Lika mycket som vi vill hjälpa klubbarna/föreningarna att fylla sina kassor och förverkliga sina drömmar så vill vi även göra något som är bra för miljön. Vi erbjuder tandborstar tillverkade i bambu i förpackningar givetvis gjorda på återvunnet material. Plast är ett av vår tids största problem miljön så varför inte göra denna enkla ändring och dra vårt strå till stacken?

Tandborstar är något som alla människor behöver och är därför en enkel produkt att sälja!

Starta en försäljning redan idag eller anmäl ert intresse för ett gratis infopaket.