Genomförda försäljningar

Här listar vi de föreningar, klubbar och skolklasser som genomfört en försäljning.
Aktuella försäljningar: Tjörns Ridklubb

Tjörns Ridklubb - Ungdomssektionen

Tjörns Ridklubb bildades redan 1971 och anordnar både ridskola och ridläger på ljuvliga Tjörn, du kan även hyra stallplats eller rida ponnys på lördagar. Det är en aktiv klubb med många aktiviteter och det är deras driftiga ungdomar som kommer sälja Rekovals produkter och tjäna pengar med gott samvete. Stötta klubbens arbete och gör miljön en tjänst.

I vanlig ordning är det ungdomarna som står för drivet, så även hos Tjörns Ridklubb. Här går de under namnet Ungdomssektionen och är ett gäng ungdomar på stallet vars jobb är att anordna aktiviteter under hela året, allt från pysselkvällar, pimp my pony till julfest, luciatåg, Halloweenfest och stalljourer för att hjälpa de som behöver. De är överallt kort och gott.

Om du har vägarna förbi Tjörns ridklubb nån dag får du inte missa att hälsa på stallkatten Gunnar som bor i privatsadelkammaren. Han är inte så social, men det är han som bestämmer i stallet.

Försäljningen:

  • Säljperiod: 19/4 – 31/5
  • Antal säljare: 25st
  • Försäljning: 300 paket (12 paket var)
  • Vinst till klassen: 22.500kr

Följ Tjörns ridklubb:

Genomförd försäljning: Kristofferskolan i Bromma

Kristofferskolan 5B

Kristofferskolan 5b från Bromma behövde pengar för att åka på en geologiresa till Utö, i Stockholms skärgård. De gjorde slag i saken och sålde 300 av våra tjusiga bambutandborstar och tjänade 22.500kr. I dessa tider när det inte riktigt går att knacka dörr hade de planerat sin försäljning väl, alla drog sitt strå till stacken och resan blev verklighet.

Försäljningen:

  • Säljperiod: 1/10 – 31/10
  • Antal säljare: 8st
  • Försäljning: 96 paket (12 paket var)
  • Vinst till klubben: 7.200kr

Hur ser ett ridläger ut?

Det kan Tjörns Ridklubb visa.

Är ni peppade?

Vill din grupp också sälja listas här? Sälja nåt som är bra för milöjn?

Starta en försäljning