Trycksaker till folket!

Säljmaterial är ett måste för alla säljare, broschyrer och beställningslistor bl.a.

#1: Broschyr

Alla får varsin broschyr fylld med svar på alla frågor ni har inför er försäljning. Du kan också läsa om bambu, plast & miljöförtjänst.

#2: Beställningslista

Beställningslistor till alla säljare är givet. Perfekt för att hålla koll på sin försäljning, men också för att lägga ut på arbetsplatser.

#3: Varuprover

Hela gruppen får varuprover av det som ni kommer sälja, vilket kommer göra det mycket enklare när era kunder får se produkterna.

Hur fungerar försäljningen?

Klicka på play, luta dig tillbaka
& titta på vår instruktionsfilm.

Broschyren är som en Schweizisk armékniv

Våra trycksaker är inte bara riktigt ögongodis, utan de kommer kunna hjälpa er i försäljningen. På riktigt. Broschyren har vi packat full med tips och trix till alla säljare, men framförallt finns det fakta kring ekologi, plast i våra hav och nedbrytbara material som kommer ge er bra säljargument. Beställningslistorna är perfekta att skicka med föräldrarna till deras arbetsplats så de kan lägga ut dem i personalrummet och sälja till sina kollegor. Beställ eller ladda ner.

Rekovals säljmaterial
Följ oss på Youtube
Om ni inte är redo att starta en försäljning:

Beställ ett gratis infopaket om du bara litar på dina egna ögon.

Möjligen så har du kunnat läsa dig till all info på sidan som du behöver för att ta ett beslut. Du har kollat våra videos och sett alla bilder på bambutandborstar, säljmaterial och skaffat dig en bra uppfattning om oss. Men du litar mest på dina egna sinnen och vill se hur våra broschyrer, beställningsformulär och bambutandborstar ser ut och känns. Då är det bara att kasta dig på “Beställ infopaket“-knappen, fyll i dina uppgifter och invänta ett ljuvligt paket på posten.

Säljmaterial som ni får hemskickat i en tjusig låda
Beställ gratis infopaket