Från ingenting har vi skapat Rekoval där vi kan göra skillnad

Idén om Rekoval föddes för några år sedan av grundarna till Ekorevolt AB som driver sajten www.ekorevolt.se. Bakom företaget står tre personer med ett gediget miljöintresse och en stark vilja att göra ett hållbart avtryck på vår planet.

Grundtanken är att erbjuda skolklasser och föreningar möjlighet att tjäna pengar genom att sälja miljösmarta produkter, och behålla hälften av försäljningen.

Rekoval hjärta naturen
Rekoval Valter

Med Rekoval vill vi ge folk möjligheten att enkelt göra ett miljösmart val

Idag är utbudet av ekologiska produkter till stor del koncentrerat till apotekshandeln och distributörer på internet. Vår ambition med Rekoval är att nå ut med det miljösmarta alternativet till en ny målgrupp, och därmed bidra till en mindre skadlig miljöpåverkan.

Vi vill helt enkelt nå ut till en målgrupp som annars kanske inte fått upp ögonen för de miljövänliga alternativ som finns, samt öka medvetenheten kring alla snälla produkter.

Det är vi som är Rekoval

Vi som driver www.rekoval.se är ett gäng entreprenörer som hittat ett guldläge att kombinera nytta (företagande) med nöje (miljöfrågor). Vi har tagit fram ett upplägg som vi är sjukt nöjda med, där vi kan hjälpa ungdomar att på egen hand förändra sin egen situation. På riktigt.

Rekoval.se drivs genom vårt bolag Ekorevolt AB som vi startades i November 2019. Vårt organisationsnummer är 559228-8376 och självfallet är vi godkända för både f-skatt och moms.

Rekoval erbjuder ett sortiment som enbart gagnar miljö och natur

Genom Rekoval ska man kunna känna sig trygg med det man köper. Därför erbjuder vi enbart ekologiska och nedbrytbara produkter med bra kvalitet. Vi jobbar aktivt för att säkerställa att produkterna vi säljer alltid är ekologiska, naturliga, miljövänliga, giftfria eller allt på en gång.
Läs mer om våra borstar

Rekoval - Miljö och företagande hand i hand

Om det ska finnas en chans för människan globalt sett att klara klimatomställningen spelar företag den allra största rollen. Även om alla människor gör allt dom kan så kommer det inte räcka. Det är företagen som står för de i särklass största utsläppen, och de som måste ändra sitt beteende.

Vi vill med Rekoval dra vårt strå till stacken, och erbjuda ungdomar i föreningsliv och skola ett alternativ till en miljövänligare försäljning. Istället för att vara en del av problemet är vi tillsammans en del av lösningen.

Inspireras av vardagshjältar

Det svåraste som finns är att förändra sina vanor och bryta sina egna mönster. Fyll din vardag med miljökämpar som ger sina bästa tips, följ inspirerande människor på Instagram. SupermiljöbloggenKlimatSverigeEkoKlok och Klimatklubben är våra favoritkonton på Instagram.