Ekologisk & miljövänlig

Nedbrytbart handtag

Borst av Nylon-6

Rasande elegant

Beställ infopaket
Märke

Ekorevolt

Grafisk formgivare

Jack Ankersen

Förpackning

Återvunnen kartong

Generisk profilering förde oss hit

Projektet med att ta fram en tandborste gjord i bambu föddes i en gemensam kombinerad förkärlek för såväl miljö som eget företagande. Vi har sedan många år använt denna typen av borste och förundrats över avsaknaden av lekfullhet i dess design, och i synnerhet beklagat oss över den generiska profileringen överlag. Vi såg en produkt i vaggan, en produkt med enorm potential och vi såg möjligheten att göra något riktigt bra för moder jord.

Planen blev att liera oss med en god vän som är konstnär, slå våra påsar ihop och ta fram en rysligt bra bambutandborste, med ännu tjusigare design.

Fördelar
  • Miljövänlig
  • Ekologisk
  • Nedbrytbar
  • Ergonomisk
  • Återvunnen kartong
  • Borst av hög kvalitet

Med en tandborste gjord av bambu får du inte bara riktigt bra munvård, du gör även allt liv på jorden en tjänst. Schysst!

Visste du tex att tandborsten som du använde för 20 år sen med stor sannolikhet fortfarande finns kvar?

Våra tandborstar är naturliga, och tillverkare av ekologiskt odlad Mosa-bambun som pandorna inte alls tycker om att äta. Bambu, som är ett gräs, är ett ypperligt material för tandborstar då det är naturligt antibakteriellt, och starkare än trä. Handtaget har vi utformat för att ge ett bra grepp, och ytan är behandlad med ett veganskt vax som skyddar mot vatten och förhindrar flisor i munnen. Borsten är gjord av nylonstrån helt avsedda för dental användning, självklart helt fri från BPA och finns i flera olika färger.

Funderar ni fortfarande? Vi skickar gärna info & varuprov!

Beställ vårt infopaket gratis
Eller gör slag i saken och starta en försäljning.