Vanliga frågor och svar

Banliga frågor kräver superbra svar. Om svaret du söker inte finns med här bara kontakta oss så svarar vi så snabbt vi kan.

1. Hur börjar vi sälja?

Börja med att fundera ut hur mycket pengar ni vill tjäna, använd vår kalkylator får att räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att nå ert mål. Utse en försäljningsansvarig och starta en försäljning, bestäm då också om ni vill ha produkterna direkt eller sälja från katalog.

2. Vad innebär försäljningsansvarig?

Det är den personen som står som ansvarig på fakturan, hen måste vara minst 18 år gammal. Det vanligaste är att en förälder eller lagledare står som ansvarig för försäljningen.

3. Hur mycket tjänar vi?

Ni  tjänar 50% på allt ni säljer, vi kan stolta säga att vi är ett av de företag som betalar ut mest per produkt. Utöver den ordinarie förtjänsten kan ni också kamma hem bonus för försäljning samt bonus för rekrytering av andra grupper.

4. Är det svåra produkter att sälja?

Inte direkt. Ni kommer bara sälja produkter som alla människor använder, varje dag.

5. Vi kanske inte kan sälja så många vi tror?

Ingen fara. Säljer ni mot katalog och har uppgett att ni ska sälja 400 paket, men bara säljer 250 paket gör det ingenting. Då skickar vi ut 250 paket och fakturerar för det. Er uppskattning inför försäljningen är främst så vi inte godkänner för många försäljningar i förhållande till storleken på vårt lager.

6. Kan man sälja året runt?

Absolut, fördelen med Rekoval är att våra produkter är dagligvaror som alla behöver. Er grupp kan ha så många försäljningstillfällen som ni önskar varje år.

7. Måste vi betala frakt?

Det behöver ni inte, både frakt och eventuell returfrakt via PostNord bjuder vi på.

8. Måste vi betala direkt?

Nej såklart inte. Efter ni har avslutat er försäljning så skickar vi fakturan ihop med paketen som ni redan sålt och skall dela ut till era kunder.

9. Vart levereras produkterna?

Efter avslutad försäljning skickar vi ut ert paket, antingen till försäljningsansvarig eller till er klubblokal eller liknande. Såvida ni inte förfogar över världens största brevlåda kommer paketet gå till närmaste postombud där ni får hämta ut det.

10. Hur lång är leveranstiden?

Det går snabbt. Leveranstiden ligger på mellan 1-3 dagar beroende på var i landet paketet ska skickas.

Vanliga frågor får dom bästa svaren

Klicka på play, luta dig tillbaka
& titta på vår instruktionsfilm.

Kombinera nytta med nöje

Ttjäna pengar samtidigt som ni gör moder jord en tjänst. Snacka om att klappa två flugor i en klapp.

Starta en försäljning

Fortsatta funderingar?

Då är det bara att kontakta oss. Ring eller maila. Eller varför inte skriva en rad på Instagram eller Facebook?

Följ oss på FB